Η MG έχει τιμολογήσει το νέο ηλεκτρικό compact SUV Marvel R, αντίπαλο των Volkswagen ID4 και Skoda Enyaq, στα 39.990 ευρώ στην Ευρώπη.

Το εισαγωγικό Marvel R είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο ID4 Pure, το οποίο κοστίζει από 37.415 ευρώ στη Γερμανία, αλλά διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 70 κιλοβατώρων σε αντίθεση με τις 52 kWh της βασικής έκδοσης του ID4.

Το Marvel R ξεκινάει να πωλείται στις αριστεροτίμονες ευρωπαϊκές αγορές από αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με την MG.

Η MG δεν θα προσφέρει άμεσα το μοντέλο ως δεξιοτίμονο για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά της, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα μπορούσε στο μέλλον, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της MG Europe Matt Lei.

Το πιο ακριβό Marvel R διαθέτει τετρακίνηση και έναν τρίτο ηλεκτροκινητήρα για συνδυασμένη ισχύ 284 ίππων. Το στάνταρ μοντέλο με κίνηση στους πίσω τροχούς και δύο κινητήρες μπορεί να διανύσει 402 χιλιόμετρα μεταξύ φόρτισης, σύμφωνα με την ταξινόμησή του κατά WLTP.

Η μάρκα που ανήκει στη SAIC έχει επίσης αναβαθμίσει το πιο δημοφιλές μοντέλο της, το ηλεκτρικό μικρό SUV ZS, με επανασχεδιασμένη μάσκα και μια έκδοση μεγαλύτερης εμβέλειας με μπαταρία 70 kWh που μπορεί να διανύσει 440 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, σύμφωνα με την ταξινόμησή της κατά WLTP.

Η ηλεκτρική αυτονομία πλησιάζει την κορυφαία στην κατηγορία αυτονομία των 484 km που προσφέρει το Hyundai Kona με το πακέτο 64 kWh. Το μοντέλο μεγάλης αυτονομίας θα ξεκινά από 34.990 ευρώ πριν από τα κίνητρα, δήλωσε η MG, σε σύγκριση με 41.850 ευρώ για το Kona μεγάλης αυτονομίας στη Γερμανία πριν από τα κίνητρα.

Το στάνταρ μοντέλο αυξάνει το μέγεθος της μπαταρίας του από 44,5 kWh σε 51 kWh για να δώσει αυτονομία WLTP 320 km. Το facelifted MG ξεκινά να πωλείται στους εκθεσιακούς χώρους της ηπειρωτικής Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου από τον Νοέμβριο.

Η MG θα διαθέσει επίσης το ηλεκτρικό συμπαγές MG5 στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2022. Η τιμή του θα ξεκινά κάτω από τα 30.000 ευρώ, δήλωσε η μάρκα.

Share: