Η Survey Digital Photovoltaics SA και η Alfen ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την παροχή υπηρεσιών πεδίου όσον αφορά την προληπτική και διορθωτική συντήρηση των φορτιστών EV της Alfen στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το προσωπικό της SD έχει λάβει την τεχνική εκπαίδευση από την Alfen προκειμένου να εκτελεί δραστηριότητες Field Service σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Κανονιστικής Αρχής Ενέργειας.

Τόσο η SD όσο και η Alfen είναι ενθουσιασμένες με τη συνεργασία και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για τους πελάτες της ALFEN και την αγορά φόρτισης EV στο σύνολό της. Αυτό θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία και είναι τιμή μας να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή στην ηλεκτροκίνηση, με μια εταιρεία που διαθέτει τέτοια τεχνογνωσία και μέγεθος», δήλωσε ο Δρ Κωστής Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Survey Digital Photovoltaics SA.

«Η Survey Digital έχει αποδειχθεί αξιόπιστος συνεργάτης σε αυτόν τον νεαρό κλάδο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε από κοινού την αγορά στην Ελλάδα παρέχοντας κορυφαία υποστήριξη προς τους πελάτες της Alfen», δήλωσε ο Eric Boers, Manager Global Service Operations Alfen Charging Equipment.

Share: