Και το όνομα αυτού, Carmen. Πρόκειται για ένα εμπορικό πλοίο Ro-Ro που κατευθύνεται προς ένα ευρωπαϊκό λιμάνι, μεταφέροντας στα αμπάρια του εκατοντάδες NIO ET7, τα πρώτα που θα αποβιβαστούν στη Γηραιά Ήπειρο.

Βρίσκεται μεταξύ της Μαλαισίας και της Ινδονησίας. Έφυγε από το κινεζικό λιμάνι Lianyungang στις 12 Αυγούστου και κατέπλευσε στη Σιγκαπούρη.

Το επόμενο λιμάνι προσέγγισης θα είναι η διώρυγα του Σουέζ, από την οποία θα περάσει γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου. Δεν γνωρίζουμε το λιμάνι προς το οποίο κατευθύνεται, ούτε εμφανίζεται στις εξειδικευμένες ιστοσελίδες παρακολούθησης πλοίων. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη πόσος χρόνος χρειάστηκε για να φτάσει το NIO ES8 στη Νορβηγία από τότε που έφυγε από την Κίνα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Οκτώβριο, όπως είχε προγραμματιστεί. Οι Κινέζοι πελάτες παρέλαβαν τις πρώτες μονάδες την άνοιξη.

Εκείνη τη χρονιά η NIO κάνει το άλμα στις αγορές της ΕΕ, καθώς η Νορβηγία βρίσκεται εκτός (αλλά εξακολουθεί να είναι Ευρώπη). Στο διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε η NIO λένε: “Γεια σου, Γερμανία. Γεια σου, Ολλανδία. Γεια σου, Δανία. Γεια σου, Σουηδία. Γεια σου, Νορβηγία”, όλα στις αντίστοιχες γλώσσες τους. Σε όλες αυτές τις χώρες οι πελάτες μπορούν ήδη να χρησιμοποιούν την εφαρμογή NIO για κινητά για να βρίσκουν περισσότερες πληροφορίες.

Share: