Η Renault παρουσίασε πέρυσι το αυτοκίνητο επίδειξης Hippie Caviar Hotel με βάση το Trafic, για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη επιθυμία για ταξίδια και ευκαιρίες για ενατένιση της φύσης σε ειδυλλιακές τοποθεσίες, απολαμβάνοντας την άνεση και τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Για να ικανοποιήσει την ίδια… λαχτάρα, τον περασμένο Ιούλιο έφτασε στην αγορά το All-New Renault Trafic SpaceNomad, η πρώτη έκδοση μετασκευασμένου βαν που διατίθεται στην αγορά.

Τώρα η Renault προχώρησε στην επόμενη πράξη της προϊοντικής της στρατηγικής για τα οχήματα αναψυχής με το showcar Hippie Caviar Motel.

Αυτό το μετασκευασμένο βαν, που βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Kangoo L2 E-Tech Electric, είναι ένα περιπλανώμενο, ευέλικτο και σβέλτο καταφύγιο για τους λάτρεις της περιπέτειας και των σπορ που επιθυμούν τους μεγάλους ανοιχτούς χώρους και τις συγκινήσεις.

Το Hippie Caviar Motel έχει ηλεκτρική αυτονομία 285 km και χρειάζονται μόνο 30 λεπτά για να την επεκτείνετε κατά 170 km. Ο κινητήρας του αποδίδει 90kW (120hp) που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 45 kWh ικανή να επαναφορτίσει έως και 80 kW DC.

Διάφοροι έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι μπορούν να μεταφέρουν αθλητικά σετ μέσα και έξω από το όχημα.

Η σχάρα οροφής μπορεί να χωρέσει σκι και εξακολουθεί να έχει άφθονο χώρο για μια τεράστια πανοραμική οροφή για να απολαύσετε τα αστέρια, αφού αναδιπλώσετε τον πάγκο σε ένα άνετο κρεβάτι.

Αυτό το αυτοκίνητο επίδειξης ξεχειλίζει επίσης από παραδείγματα της στρατηγικής της Renault για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλο τον κύκλο ζωής του οχήματος – συμπεριλαμβανομένων των ραφιών και του δαπέδου από ανακυκλωμένα ελαστικά και φελλό, καθώς και του αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος κίνησης.

Το Hippie Caviar Motel θα παρουσιαστεί στην IAA Transportation στο Ανόβερο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Share: